Zeolit Bosch SMI88TS03E – model cu incarcare la jumatate si cosuri reglabile

Alegerea unei masini bune de spalat devine o sarcina usoara cand avem modele variate pe piata. Zeolit Bosch SMI88TS03E  este un model partial incorporabil care arata destul de bine, dar excelenta este si pe parte de dotarii si tehnologii detinute.

Capacitatea de incarcare este superioara modelelor vechi si a fost crescuta pana la 13 seturi. De asemenea grila ofera prin cele 8 programe setari pentru un spalat intesiv, rapid, auto sau prespalare pentru faruriile cu un grad mai mare de murdarie. Masina de spalat vase Zeolit Bosch este foarte economica datorita incadrarii in clasa A+++, dispune de afisaj lcd, control electronic si optiune de incarcare la jumatate.

Masina-de-spalat-vase-partial-incorporabila-Zeolit-Bosch-SMI88TS03E-300x300  Interiorul permite introducerea unei cantitati mari de vase. Cosul reglabil pe inaltime, suportul pentru pahare, sertarul vario si suportul pentru cesti sunt dotari care simplifica asezarea la spalare si le consider utile in cadrul acestui model.

Tehnologiile interne au rolul de a oferi rezultate bune la spalare, protectie pentru cei din jur la inundatii si optimizare a consumului de resurse: incalzitor instant, sistem functionare silentios, tehnologie uscare moderna, asistare dozaj detergent, Aqua Sensor- detectarea gradului de murdarie si optimizarea ciclului de spalare in functie de acesta, regenerarea sarii folosite, spalare cu alternare si avertizare la incarcare completa.

Zeolit Bosch SMI88TS03E dispune cam de tot ce e nevoie pentru o masina de spalat vase moderna. Este un model partial incorporabil si cred ca va arata bine in orice bucatarie moderna. Se remarca prin dimensiunile de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm, latime 60 cm si o greutate de 44 kg. Afisajul lcd este amplasat in mod frontal si ofera cate informatii usor de citit.

One thought on “Zeolit Bosch SMI88TS03E – model cu incarcare la jumatate si cosuri reglabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *