Masina de tocat Zelmer ZMM1282S

Daca esti in cautarea unui aparat ce il poti folosi atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara pentru preparate diferite iti recomand Zelmer ZMM1282S, masina de tocat carne ce vine echipata atat cu accesorii pentru carntari cat si cu unele speciale pentru rosii. Stim cu totii cat de delicioasi sunt carnatii preparati in casa si asta pentru ca putem decide noi asupra ingredinetelor sau a gradului de tocare al carnii.

Operatiunile astea sunt sustinute de un motor destul de puternic pentru ca are 1900 w. Isi face treaba cu bine si nu trebuie sa stam prea mult timp in asteptare pentru ca are o capacitate de lucru de 2,3 kg/minut. Tava de alimentare si accesoriile pentru impingere sunt ajutatoare fie ca dorim un suc de rosii gustos sau decidem sa preparam niste carnati de tara.

Masina-de-tocat-Zelmer-ZMM1282S

Discurile de tocare (2,7mm, 4mm, 8mm) ne ajuta sa alegem cat de marunta va fi tocata carnea. Acestea se schimba foarte usor si acelasi lucru poate fi spus si despre curatare.Zelmer ZMM1282S are dimensiunile de 229 x 174 x 184 mm si o greutate de 3,6 kg. Sper ca ati vazut si in poza atasata ca este un aparat bine construit si solid. Piesele sunt unele de calitate si am vazut astfel de aparate ce au rezistat cativa ani buni. Cablu de alimentare are o lungime de 1,2 m si ne permite sa ajungem si la prizele putin mai indepartate. Aparatul arata bine pentru ca are un finisaj de alb in combinatii cu gri.
Deci, daca vrei un aparat nu prea scump care sa il folosesti atat la tocatul de carne cat si la prepararea unor sucuri sau sosuri ceva mai groase iti recomand modelul de fata. Reducerea din luna decembrie ajunge pana la 30% alaturi de o perioada de garantie de 24 luni si transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *