Zanussi ZWSG6120V – model slim in clasa A+++ la un pret corect

Zanussi ZWSG6120V este un model slim (are o adancime de 40 cm) recomandat pentru baile nu prea spatioase. Se poate folosi si in cazul in care nu+ spalam cantitati mari de rufe constand si dorim un aparat pentru un buget mediu.

Constructia aparatului e una clasica si observam inca de la inceput finisajul pe alb si consola rotunda pentru selectia programului de spalare. Displayul lcd lipseste la acest model, dar in schimb gasim leduri de confirmare pentru selectarea temperaturii sau pentru viteza de centrifugare.

Zanussi ZWSG6120V se poate incarca cu pana la 6 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la maxim 1200 rpm. Grila de programe dispune de 15 posibilitati de spalare si aici amintesc de programul rapid, program pentru bumbac, lana, lenjerii, haine sintetice sau mixte. Protectia la inundatii si programarea intarziata sunt cateva din functiile suplimentare ce le gasim in cadrului acestui model.

Masina-de-spalat-rufe-Zanussi-ZWSG6120V-300x300  Modelul Zanussi dispune de o constructie solida si uin finisaj pe alb. Se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 85 x 59,5 x 44,8 cm. Nivelul de zgomot la spalare atinge valoarea de 68 db, iar la centrifugare urca pana la 77 db depinzand in mare masura si de numarul rotatiilor stabilite. Daca cauti o masina de spalat ieftina care sa se utilizeze usor si sa fie rezistenta in timp iti recomand noul model Zanussi ZWSG6120V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *