Zanussi ZWF71240W – masina de spalat ieftina in clasa energetica A++

O masina de spalat buna trebuie sa fie in primul rand ieftina. Cam toate spala bine rufele pentru ca tehnologiile moderne permit acest lucru cu un consum redus de resurse. Desigur, daca vreti functii suplimentare si caracteristici speciale va puteti indrepta catre un model premium de la un producator bun. Zanussi ZWF71240W  ne pune la dispozitie un model obisnuit si simplu de utilizat si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++.

Se poate incarca cu maxim 7 kg rufe uscate, are 1200 rpm si un panou de comanda simplu de utilizat. Selectia programului se face cu ajutorul consolei centrale. Mai in dreapta avem selectorul pentru centrifugare si pentru temperatura. Nu are display LCD intalnit la majoritatea modelelor mai scumpe, dar verificarea setarilor se face simplu pentru ca ni se aprinde un led pentru selectia facuta.

Pretul este bun pentru acest aparat, iar pentru aproximativ 1400 lei primim un aparat nu prea complicat ce dispune de pornire intarziata, protectie impotriva accesului celor mici, sistem pentru adaptarea incarcaturii si unul pentru protectie la inundatii.

Masina-de-spalat-rufe-Zanussi-ZWF71240W-300x300

Grila de programe pune accent pe spalarea hainelor de bumbac pentru ca avem setari prestabilite la diferite temperaturi pentru acest tip de tesatura. Nu trebuie omis nici programul rapid ce il putem folosi pentru o cantitate mai mica de haine, dar si alte programe pentru haine sport, mixte sau spalare manuala.

Zanussi ZWF71240W consuma cam 9500 litri anual, are dimensiunile de 85.0×60.0x55.9 cm si o greutate de 60 kg. Pentru functionare corespunzatoare se recomanda amplasarea pe un plan dur si drept. La exterior avem un finisaj pe culoarea alb, asa ca se va integra usor in orice baie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *