Yoki YW09IT – eer conditionat cu sistem activ de filtrare

Yoki YW09IT prezinta niste dotari care mi s-au parut interesante daca e sa vorbim de filtrare sau autodiagnosticare. Astfel, sistemul de filtrare al unitatii interioare are la baza un generator de ioni pozitivi si se asigura in acest fel un aer curat pentru respirat fara prezenta microorganismelor sau agentilor alergici. Partea de autodiagnosticare se remarca prin afisarea eventualelor erori in cadrul displayului lcd (pierderi agent frigorific sau defectiuni de alta natura).

Yoki YW09IT ofera o putere de racire de 9.000 btu, dispune de inverter, telecomanda si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Functile prezente aici le intalnim la majoritatea aparatelor de aer conditionat scumpe si anume: ventilatie in trei trepte, dezumidificare, incalzire, auto restart, functie pentru racirea pe timp de noapte.

Unitatea interioara din cadrul aparatului de aer conditionat Yoki beneficiaza de o constructie simpla, design pe alb, display lcd ascuns si se remarca prin dimensiunsinile 799 x 280 x 183 mm. Izolarea interioara a celor doua unitati asigura un nivel scazut de zgomot la functionare si aici e vorba de 38 db in prima treapta de ventilatie.

Pare o investitie buna daca avem un buget mediu pentru un astfel de aparat de racire. Aparatele portabile se aproprie de acest pret, dar sunt de parere ca nu se compara din punct de vedere al raportului capacitate de racire/consum energie electrica.Aparat-de-aer-conditionat-Yoki-YW09IT-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *