Whirlpool WRIC 3C26 – masina de spalat vase economica cu capacitate mare de incarcare

Whirlpool WRIC 3C26 este o masina de spalat vase complet incorporabila care se afla la reducere in aceasta perioada. Comanda online are include perioada de garantie de 24 luni, transportul gratuit la domiciliu si acordarea unui mic cadou (pastile pentru masina de spalat vase).

Are o capacitate de incarcare de 14 seturi, dispune de 8 programe de spalare si este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica. Exteriorul ne prezinta un aparat placut, finisat pe alb, cu display ce isi face aparitia la deschiderea usii si dimensiuni pentru incorporare de 82 x 59.5 x 57 cm. Partea de filtrare contine un filtru cu functie de curatare automata, iar pentru o functionare corespunzatoare se poate ajusta inaltimea cu ajutorul picioarelor reglabile.

Whirlpool-WRIC-3C26  Whirlpool WRIC 3C26 dispune de rafturi reglabile si cos reglabil pe inaltime. In acest fel se pot spala articolele voluminose si care pana acum se spalau destul de greu manual. Grila de programe contine setari pentru majoritatea tipurilor de vase: pahare, vase obisnuite sau delicate. Se poate folosi programul normal, intensiv, economic/bio, rapid sau cel cu prespalare pentru articole cu un grad ridicat de murdarie.

Whirlpool WRIC 3C26 este o masina de spalat vase destul de silentioasa. Emite la functionare circa 46 db (sunet asemanator cu cel al unei combine frigorifice). Pe timp de noapte poate fi selectat programul special de spalare ce beneficiaza de o silentiozitate aparte. Este un electrocasnic bun daca doresti un upgrade in bucatarie sau pur si simplu cauti o masina de spalat vase cu tehnologia Al 6lea Simt.

2 comments on “Whirlpool WRIC 3C26 – masina de spalat vase economica cu capacitate mare de incarcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *