Whirlpool WIC 3C23 PEF – masina de spalat vase la reducere

Whirlpool WIC 3C23 PEF este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, clasa A+++ de consum si opt programe de spalare. Este un model complet incorporabil cu un control electronic. Vine de la un brand bun, iar reducerea de 430 lei fata de pretul initial poate fi o optiune buna daca dorim o masina de spalat vase rezistenta, incapatoare si silentioasa  => Vezi pret actualizat.

Grila de programe ne pune la dispozitie numeroase posibilitati de spalare: program cu prespalare, intensiv, spalare la 60 grade, program special pentru noapte, program rapid sau bio. Masina de spalat are integrat tehnologia Al 6-lea Simt, senzor prezent la majoritatea aparatelor de la acest brand. Temperatura se poate ajusta in cadrul celor patru nivele. Este un aparat elegant, silentios si cu tehnologii moderne pe plan de spalare.

Whirlpool-WIC-3C23-PEF

Whirlpool WIC 3C23 PEF poate fi programata sa porneasca cu o intarziere de pana la 12 ore si ne asigura in acest fel ca vasele sunt gata la ora stabilita. Are indicator de sare, indicator terminare program si consuma circa 10 litri la un ciclu de spalare. La interior gasim un cos reglabil pe inaltime, cos pentru tacamuri si rafturi pliabile pentru a introduce vase ceva mai voluminoase.

Ca si dimensiuni pentru incorporare trebuie sa aveti in vedere masurile de 82 x 59.5 x 57 cm. Nivelul de zgomot la functionare este destul de scazut si se aseamana cu zgomotul emis de o combina frigorifica. Va recomand acest model daca doriti economii importante la apa si energie electrica si cautati o masina de spalat vase pentru un buget mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *