Whirlpool TDLR 65230 – masina de spalat rufe cu tehnologie 6th Sense

Whirlpool TDLR 65230 e o masina de splat rufe potrivita pentru spatiile mai restranse, dar cu bune rezulatate pe plan de spalare si uscare pentru tesaturi. Are in dotare multe programe de spalare si tehnologii ce ii asigura un consum redus de energie. Printre caracteristicile generale se numara: capacitatea de incarcare de 6,5 kg, clasa energetica A+++, viteza de centrifugare de 1200 rpm, programare intarziata, sistem siguranta impotriva copiilor.

Grila de programe se remarca prin existenta celor 17 setari prestabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, jeans, spalare manuala, haine delicate sau sintetice.Whirlpool TDLR 65230 dispune si de program de spalare rapida – functie utila pentru o cantitate redusa de haine de care e nevoie in scurt timp.

Whirlpool-TDLR-65230-300x300

Pretul produsului mi se pare unul corect pentru ceea ce ofera aparatul. Vine de la un brand bun, are incluse tehnologii moderne de spalare, este silentioasa si economica. De asemenea, reducerea de 18% asigura economii importante daca suntem in cautarea unei masini de spalat rufe care sa nu coste prea mult. La exterior Whirlpool TDLR 65230 se remarca prin dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm, design pe alb si zgomot la functionare de 59 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *