Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX – combina frigorifica din gama noua cu tehnologie 6th Sense

Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX este aparatul potrivit daca cauti o combina frigorifica incapatoare si nu prea scumpa. Are sistem avansat de racire (No Frost), consum redus de energie electrica si un design ce o face usor de integrat in orice bucatarie. Pentru amplasare aveti nevoie de un spatiu de minim 188.5 x 59.5 x 65.5 cm. Usile se deschid standard doar pe partea dreapta, manerele fiind unele integrate. La exterior nu prea am gasit puncte negative: are un aspect placut datorita finisajul pe argintiu.

Whirlpool-Supreme-No-Frost-BSNF-8101-OX  Frigiderul ocupa o pozitie clasica, adica superioara. Aici avem disponibil un volum de circa 222 litri. Spatiul este compartimentat cu ajutorul celor patru rafturi din sticla. Racirea este asigurata de sistemul de racire de tip No Frost alaturi de o circulatie regulata a curentilor de aer.

Congelatorul dispune de tre compartimente, sistem pentru dezghetare automat si un compartiment pentru introducerea alimentelor de dimensiuni mai mare. Capacitatea de congelare de aici ajunge pana la 4 kg/24 ore.

Aparatul dispune de o functionare silentioasa datorita compresorului modern si bunei izolari de la interior. Are o autonomie fara curent de pana la 24 ore.  Alte tehnologii moderne prezente la acest model: sistem avertizare usa deschisa, semnal avertizare temperatura ridicata, sistem antibacterian, iluminare interioara.

Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX are integrata tehnologia 6th Sense si ofera o racire rapida atunci cand se depisteaza cresterea temperaturii peste pragul stabilit pastrandu-se in acest fel integritatea alimentelor de la interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *