Whirlpool Supreme Care FSCR90425 – masina spalat rufe cu Tehnologia al 6lea Simt

Am facut prima oara cunostinta cu Whirlpool Supreme Care FSCR90425 atunci cand am cautat o masina de spalat rufe automata pentru fratele meu. Am ramas surprins de capacitatea de incarcare de 9 kg, consumul redus de energie si programarea destul de usoara a unui ciclul de spalare. Comanda online a fost destul de simpla, aparatul sosind acasa alturi de garantie 24 luni si tranport gratuit. Am beneficiat de o reducere consistenta de pret, asa ca poti verifica si tu cea mai buna oferta aici.

Whirlpool Supreme Care FSCR90425 are la baza tehnologia al 6 lea Simt si regleaza in acest fel presiunea, ciclurile de spalare si temperatura apei pana cand rufele sunt curate. De asemenea, motorul modern cu inductie asigura o functionare silentioasa alaturi de o eficienta ridicata.

Masina-de-spalat-rufe-Whirlpool-Supreme-Care-FSCR90425-300x300

Panoul de comanda este amplasat central si cuprinde consola rotunda pentru selectia programelor si butoanele suplimentare pentru activarea celorlalte functii: centrifugare, temperatura de spalare, etc. Grila de programe are la baza cicluri de spalare pentru bumbac, haine colorate, lenjerii, haine sintetice, articole voluminoase si haine ce necesita o spalare manuala.

O masina de spalat rufe moderna trebuie sa aiba integrate tehnologii avansate de spalare. In cazul de fata intalnim controlul automat al balansului, sistem detectare spuma, protectia la inundatii si blocarea accesului impotriva celor mici.

Whirlpool Supreme Care FSCR90425 arata destul de bine la exterior. E vorba de un aparat finisat pe alb ce se remarca printr-un hublou generos cu o deschidere larga. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 85 x 59.5 x 64 cm. In majoritatea comentariilor de pe forumuri clientii ce au cumparat afirma lucruri bune in legatura cu nivelul scazut de zgomot la functionare. Acesta este meritul motorului silentios si a bunei izolari la interior.

One thought on “Whirlpool Supreme Care FSCR90425 – masina spalat rufe cu Tehnologia al 6lea Simt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *