Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este un model nou aparut pe piata si reuseste sa ofere performante bune chiar si in cadrul temperaturilor scazute. Fie ca decizi sa speli cateva haine sau doresti sa umpli toata cuva, senzorii amplasati in cadrul acesteia detecteaza greutatea incarcaturii si regleaza cantitatea de apa ce urmeaza a fi folosita.

Capacitatea maxima de 8 kg rufe uscate se incarca frontal si sunt stoarse la o viteza maxima de 1400 rpm. Este un model economic datorita sistemului de detectie mai sus amintit si astfel este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++.

Gama de programe stabilite este foarte bogata si poti alege un program de prespalare pentru rufele ce au pete persisitente dar si programe speciale pentru tesaturi cum ar fi: sintetice, lana, delicate, spalare manuala sau bumbac. Tehnologia Al 6lea Simt alaturi de motorul economic dotat cu tehnologia SenseInverter si de sistemul de dozare pentru detergent reusesc sa ofere economii importante la energie electrica si apa.

Ceea ce imi place la acest model este consola centrala care este mult mai bine asezata comparativ cu alte modele si diametrul mare al hubloului ceea ce iti va permite acces simplu si rapid la interiorul masinii de spalat. Whirlpool Supreme Care FSCR80412 consuma anual aproximativ 9900 litri de apa si are cel mai mare nivel de zgomot in timpul centrifugarii si anume 76 dB.

Whirlpool-Supreme-Care-FSCR80412

Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *