Whirlpool Supreme Care FSCR10431 – capacitate incarcare 10 kg

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 se lauda in prima faza cu prezenta tehnologiei Al 6lea Simt. Acesta ii permite sa isi ajusteze cantitatea de apa si detergent in functie de preferinte. Apoi mai vorbim si de capacitatea de incarcare de 10 kg si viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm. Avem o masina de spalat cu tehnologii moderne, cu un motor economic si silentios si cu un design placut. Se incarca frontal si are un panou de comanda central, foarte mare, dar care permite selectarea simpla a programelor de spalare si a celorlalte setari: temperatura, viteza stoarcere sau programare intarziata.

Noul motor direct drive actioneaza tamburul prin contact direct, nu mai se foloseste cureaua de transmisie cum este la clasicele modele. Astfel avem un consum redus de energie, foarte putine vibratii si de aici si un nivel scazut de zgomot. ca programe de spalare putem alege din: economic, prespalare, eco, bumbac, sintetice, clatire intensiva, sau delicate.

Whirlpool-Supreme-Care-FSCR10431-300x300
Sistemul detectare spuma si cel pentru protectia impotriva copiilor sunt setarile de siguranta pentru acest model, iar controlul balansului si dozarea automata a cantitatii de detergent reprezinta functiile speciale. La exterior avem un aparat cu dimensiunile de 85 x 59.5 x 64 cm si nu prea este nimic de obiectat. Este un model modern, este atent construit si finisat pe culoarea alba. Cuva este alcatuita din polipropilena, iar tamburul din otel inoxidabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *