Whirlpool BSNF 9151 OX – combina la reducere cu Al 6lea Simt Fresh Control

Whirlpool ne-a obisnuit cu tehnologia Al 6lea Simt si le-a aplicat si in cadrul combinelor frigorifice. Modelul BSNF 9151 OX vine la un pret bun pentru un frigider din anul 2015 si are sistem de racire pe baza de curenti de aer reci, deci pastreaza o umiditate ideala pentru a conserva in cele mai bune conditii fructele, legumele si produsele din carne. Este vorba de caracteristica pe care ati citit-o in titlu si in inceputul acestui review. Alaturi de sistemul de racire Multiflow functioneaza si sistemul pentru indepartarea mirosurilor si bacteriilor pentru ca aerul este recirculat si filtrat, iar in acest mod se elibereaza mereu aer proaspat ce nu contine alte impuritati sau agenti daunatori.
Combina-frigorifica-Whirlpool-BSNF-9151-OX-300x300
Volum total este asemanator cu cel de la modelul precedent, dar aici vorbim de alt brand. Frigiderul are 5 suporturi amplasate pe usa, 3 rafturi din sticla rezistenta si spatiu suficient la interior pentru depozitare (252 litri). In partea de jos gasim compartimentul ce gliseaza si in care putem depozita cu usurinta fructe sau legume. Congelatorul are si el trei compartimente, capacitate congelare de 4kg/24 ore si sistem pentru dezghetare automat.

La exterior avem un aparat simplu de culoarea inoxului cu deschiderea usilor pe partea dreapta. Are dimensiunile de 201 x 59.5 x 65.5 cm si se incorporeaza usor in cadrul bucatariei. Nivelul de zgomot trebuie si el precizat pentru ca este unul redus (42db). Minusul aici ar fi ca nu se poate modifica pozitia pentru deschiderea usilor, dar multi ce cumpara aparate cu usi reversibile le folosesc tot in pozitia standard.

Pretul mi se pare unul corect pentru acest produs comparativ cu dotarile de care dispune. Are sistem de dezghetare automat, asa ca nu o sa stai cu grija dezghetarii si curatarii ulterioare, sistem antibacterian si unul pentru mentinerea umiditatii perfecte. Se poate procura si in rate incepand de la 91 lei/luna cu transport gratuit si posibilitate prelungire garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *