Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8892 IX

Whirlpool BSNF 8892 IX e un model premium ce are inglobeaza cateva tehnologii moderne. Aici vorbim de sisteme de racire de tip no frost individuale ce mentin temperatura indicata si o corecteaza in cel mai scurt timp, compartiment special cu umiditate optima pentru pastrarea in bune conditii a alimentelor proaspete si Freeze Control.

Pentru frigider avem disponibili 215 litri, adica spatiu suficient pentru depozitari generoase. Aici avem trei rafturi din sticla, suporturi pentru sticle pe usa si compartiment special pentru fructe si legume.
Sistemul anti-bacterian este prezent si la modelul de fata si consta in existenta unor granituri special tratate in acest mod.

Congelatorul incorporat in Whirlpool BSNF 8892 IX se lauda cu existenta acelui compartiment cu 0 grade amintit mai sus. Aici avem 94 litri impartiti cu ajutorul celor 3 compartimente si o capacitate de 15 kg/24 ore de congelare. La prima utilizare putem activa si functia de congelare rapida pentru a aduce alimentele intr-un timp mai scurt la temperatura setata.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8892 IX e una dotata cu display touch control amplasat in zona centrala, loc de unde avem acces la principalele setari ale aparatului. Per total pare o achizitie buna daca vrei ceva de calitate in care poti depozita multe alimente la o temperatura optima.

res_2d1fdfa42c404179e4b198ce329a877c_full

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *