Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA – frigider cu fresh control si finisaj inox

Whirlpool a introdus tehnologia Al 6lea Simt si in domeniul aparatelor de racire si asta se vede in cazul compartimentelor speciale ce pastreaza fructele si legumele. Aici temperatura este constanta, iar nivelul de umiditate este unul optim pentru o pastrare cat mai indelungata. Pe langa acesta, in dotarea modelului Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA mai intalnim si un sistem pentru filtrarea aerului din interior. Bacteriile si mirosurile neplacute sunt retinute in cadrul unui filtru tratat in acest scop. Asta este un lucru bun pentru ca nu intalnim asa ceva la majoritatea modelelor.

Volumul total atinge valoarea de 312 litri. Din aceasta valoare 218 litri merg pentru frigiderul amplasat in partea superioara. Aici intalnim 4 rafturi din sticla, sistem dezghetare automat, compartimente pentru fructe si legume.Si pe usa avem disponibile multe variante pentru a raci tot felul de recipiente.

Combina-frigorifica-Whirlpool-6th-Sense-Fresh-Control-BSNF-8451-OX-AQUA-300x300

Vezi oferta de pret

Congelatorul are cam 94 litri capacitate si asta e o valoare ce o intalnim la majoritatea combinelor frigorifice. Congeleaza cam 4 kg in decurs de 24 ore. In functie de necesitati putem activa si functia de super congelare daca dorim o congelare mai rapida. Si aici este prezent acelasi sistem pentru dezgetare automata. Racirea se realizeaza prin circulatia curentilor de aer (No FROST) si lucru asta e valabil si pentru frigider.

La exterior se remarca un aparat cu dimensiunile de 188.5 x 59.5 x 65.5 cm. Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA are finisaj de inox si deschiderea usilor pe partea dreapta. Ca si alternative va recomand modele similare de la acelasi producator, dar daca aveti o familie mai numeroasa cred ca acest model se incadreaza in cerintele ei. Are volum mare pentru depozitare, sistem de racire no frost si filtru pentru bacterii si mirosuri, acesta din urma fiind util in special daca aveti copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *