Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8422 OX

Whirlpool BSNF 8422 OX face parte din clasa climatica SN-T si dispune de sistem de racire NO FROST ce echipeaza atat frigiderul cat si congelatorul. Designul modern si amplasarea panoului de control in partea inferioara a usii sunt aspecte care ies in evidenta la prima vedere a acestui model din gama 2015. Trebuie sa acordam o atentie sporita si volumului total care are valoarea de 319 litri. Volumul frigiderului are 222 litri din aceasta valoare, iar diferenta de 97 litri merge pentru congelatorul amplasat sub frigider. Asadar avem in fata un model ce ne va permite sa depozitam multe alimente pentru racire si mentinere, dar si unul economic pentru ca este incadrat in clasa energetica A++.

Frigiderul are in dotare un compartiment special pentru fructe si legume si este compartimentat cu ajutorul celor patru rafturi din sticla rezistenta. Rafturile congelatorului sunt in numar de trei, iar compresorul modern reuseste sa congeleze pana la 4kg in decurs de 24 ore.
Dimensiunile aparatului de 188.5 x 59.5 x 65.5 cm iti sunt utile pentru integrarea alaturi de celelalte electrocasnice din bucatarie. Nu uita ca trebuie sa ramana cativa centimetri re rezerva pentru o mai buna racire a aparatului, operatie ce se realizeaza prin intermediul peretilor. Usa se deschide clasic pe partea dreapta si nu exista posibilitatea schimbarii acestei caracteristici.

Combina-frigorifica-Whirlpool-BSNF-8422-OX

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8422 OX

Specificatii complete si alte poze cu aparatul

Printre alte functii de care dispune modelul nou Whirlpool BSNF 8422 OX se numara functia de congelare si racire rapida ce sunt necesare atunci cand doresti congelarea rapida a unor produse dupa care sa revii in modul normal de functionare. Atunci cand usa este lasata deschisa mai mult de cateva zeci de secunde intra in functiune sistemul de avertizare pentru usa deschisa ce va emite un sunet caracteristic. Autonomia fara curent de 16 ore, nivelul de zgomot de 42 db si greutatea de 71 kg sunt alte detalii tehnice ce caracterizeaza aceasta combina frigorifica ce poate fi comandata online. Pentru cei care doresc achizitia in rate trebuie sa stii ca exista si aceasta posibilitatea ratele plecand de la valoarea de 127 lei/luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *