Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W

Whirlpool BSNF 8421 este o combina frigorifica ce vine disponibila pe doua finisaje si anume alb si inox. Modelul din inox are terminatia OX iar cel alb White. Voluml total de aproximativ 320 litri face din aceasta combina una incapatoare mai ales ca pentru frigider sunt disponibili pana la 222 litri pentru depozitarea produselor si bauturilor, iar restul raman pentru congelatorul pozitionat in partea inferioara. Are un consum de 311 kWh/an, valoarea ca il incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. Lucrul cel mai important care trebuie precizat la acest model apartinand brandului Whirlpool este existenta sistemului de racire pe baza de curenti de aer rece si anume NO Frost atat pentru congelator cat si pentru frigider. Astfel castigam timp pretios pe care l-am fi pierdut cu dezghetarea clasica si economisim bani la energia electrica pentru ca aceste modele din anul 2015 construite pe baza unui compresor cu invertor au un consum redus de energie si un zgomot mic in timpul functionarii.
Frigiderul este incapator, este inteligent proportionat in patru compartimente si au rafturile alcatuite din sticla. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4 kg in decurs de 24 ore si este format din trei compartimente.
Ambele modele au deschiderea clasica pe partea dreapta si au dimensiunile 188.5 x 59.5 x 65.5 cm. Acum nu mai ramane decat sa decizi ce tip de finisaj se incadreaza mai bine in bucataria ta si sa iti cumperi frigiderul acesta modern. Va asigur ca investitia intr-un aparat nou si modern se merita si veti fi multumiti in timp datorita economiilor facute.

Combina-frigorifica-Whirlpool-BSNF-8421-W-300x300

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W

Combina-frigorifica-Whirlpool-BSNF-8421-W-interior-300x300

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W interior

Greutatea de 71 kg nu prea ne intereseaza pentru ca odata ce te-ai decis asupra locului de instalare sau dupa ce acesta a fost incorporat in mobila de bucatarie electrocasnicul acolo va ramane. In plus, magazinele online la care am gasit disponibile aceste doua produse ofera transport gratuit la domiciliul dvs. si o garantie de 24 luni. Ceea ce ne intereseaza este nivelul de zgomot din timpul functionarii si anume valoarea de 42 db si autonomia in momentul deconectarii de la energia electrica si anume 16 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *