Whirlpool BSNF 8151 OX – combina frigorifica cu finisaj inox si functie no frost

Whirlpool BSNF 8151 OX e o combina frigorifica atent construita si care beneficiaza de un design simplu dar care se va intergra destul de usor in orice bucatarie. Are dimensiunile de 188.5 x 65.5 x 59.5 cm, finisaj modern din inox si o culoare exterioara placuta. sistemul de racire pentru cele doua compartimente este de tip NO-Frost si asta ne scuteste de dezghetarea periodica si ofera si un consum redus de energie.

Whirlpool BSNF 8151 OX asigura destul spatiu pentru depozitare chiar si pentru familiile cu mai multi membrii. In zona figiderului avem disponibili pana la 220 litri, 4 rafturi din sticla si compartiment special pentru fructe si legume. Pe usa gasim alte suporturi ce pot fi ajustate in functie de preferinte. Congelatorul ocupa partea inferioara si se remarca prin volumul de 94 litri. Are o capacitate de congelare de 4kg/24 ore si trei sertare cu deschidere completa si acces usor la alimentele preferate.

Combina-frigorifica-Whirlpool-BSNF-8151-OX-300x300

Sistemul de avertizare pentru usa lasata deschisa e prezent la combinele frigorifice moderne si isi gaseste locul si in cazul acestui electrocasnic alaturi de garniturile tratate impotriva aparitiei bacteriilor si sistemul pentru circularea constanta a fluxului de aer rece.

Designul exterior este unul care pe mine ma atrage si nu vad vreo bucatarie in care nu s-ar potrivi. E usor de incorporat in cadrul mobilei si are un nivel de zgmot relativ redus (42db). Chiar daca are in dotare decat un singur compresor, Whirlpool BSNF 8151 OX reuseste sa ofere o autonomie in cazul lipsei energiei eletrice de pana la 14 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *