Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314

Whirlpool AWO/C6314 este una dintre cele mai simple si eficiente masini de spalat rufe cu incarcare frontala. Vine de la un brand care ne-a obisnuit cu Tehnologia Al 6-lea Simt si garanteaza rezultate bune indiferent de tipul de tesatura ce urmeaza a fi spalat. Senzorii interior detecteaza exact cantitatea de rufe si in functie de aceasta adapteaza consumul de apa si numarul ciclurilor de spalare. In acest fel se spala atat cat e nevoie, fara a consuma inutil resurse.

Whirlpool AWO/C6314:

  • are o capacitate de incarcare de 6 kg rufe uscate si o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm. Clasa energetica A+++ o incadreaza in gama celor economice alaturi de un consum mediu de apa anual de 8200 litri. Masina-de-spalat-rufe-Whirlpool-AWOC6314  Numarul programelor incluse ajunge pana la 18 si din aceasta grila putem alege in functie de preferinte: program rapid, bumbac, lana, spalare manuala, haine mixte, lenjerii, sintetice, centrifugare, clatire, etc.

Whirlpool AWO/C6314 este un model complet finisat pe alb si se remarca prin urmatoarele dimensiuni 84.5 x 59.5 x 52 cm. Are cuva alcatuita din polipropilena, iar in compozitia tamburului intra otelul inoxidabil. Nivelul de zgomot la spalare ajunge pana la maxim 59 db, avem asadar un model silentios ce se poate folosi fara probleme chiar si pe timp de noapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *