Whirlpool AWO/C62200 – masina de spalat cu tehnologia 6th Sense la un pret bun

Whirlpool AWO/C62200 reuseste sa ofere rezultate bune alaturi de consum minim de resurse. Este un electrocasnic din gama de mijloc, dar are integrata ca si tehnologie principala functia Al 6-lea Simt. Aceasta consta in detectarea automata a incarcaturii si ajustarea cantitatii de apa si energie electrica in functie de cat de multe haine spalam. Capacitatea de incarcare este una medie – 6 kg si in cele mai numeroase cazuri nu cred ca avem nevoie o capacitate ceva mai mare. Clasa de efiecienta energetica A++ ii asigura un consum redus de energie electrica. Viteza maxima de centrifugare ajunge pana la 1200 rpm.

grila de programe reuseste sa ofere suport pentru majoritatea tipurilor de tesaturi si diferentierea se face in functie de temperatura si tesatura ce urmeaza a fi spalata. Putem incarca masina cu : haine din bumbac, mixte, haine sport sau blugi, perdele si lenjerii de pat, etc.

Masina-de-spalat-rufe-6th-Sense-Whirlpool-AWOC62200

Whirlpool AWO/C62200 dispune de un sistem automat pentru a detecta spuma in exces si ofera posibilitatea de a programa pornirea cu intarziere de cateva ore. Displayul lcd este de dimensiuni reduse, dar reuseste sa ofere informatii despre timpul ramas, temperatura selectata sau viteza de centrifugare.

Masina de spalat se remarca prin dimensiunile de 84.5 x 59.5 x 52 cm. Sunt dimensiuni obisnuite pentru astfel de electrocasnice si o puteti pune in locul celei vechi fara prea mari probleme. Va recomand acest model daca vreti ceva simplu de utilizat si care sa ofere o spalare buna alaturi de un consum redus.

One thought on “Whirlpool AWO/C62200 – masina de spalat cu tehnologia 6th Sense la un pret bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *