Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 – reducere 200 lei in luna martie

Ma uitam zilele trecute la masinile de spalat apartinand acestui brand sa vad cum mai arata noile modele si am ramas surpins sa constat ca aceasta firma a pastrat chiar si pana acum simplitatea selectarii programelor pentru modelele detinute. Imi aduc aminte cum ma invarteam pe langa ea ca un adevarat copil atunci cand primeste un cadou. Vruiam sa vad cum functioneaza si cum decurg etapele unei spalari reusite. La sfarsit am fost uimit de cum aratau hainele tocmai scoase din masina de spalat: curate si aproape uscate.
Principalul program care il folosesc cel mai mult si care il vad cel mai util este programul zilnic de spalare pentru ca pot amesteca rufele din bumbac cu cele sintetice si sunt gata de intins la uscat in mai putin de 60 de minute. Panoul de control este unul simplu si foarte intuitiv. Cu un numar total de 18 programe, Whirlpool AWO/C60100 reuseste sa faca fata cerintelor unei familii mari, avand setari prestabilite pentru : bumbac, lana, spalare manuala, clatire intensiva sau consum redus de energie.

Masina-de-spalat-rufe-Whirlpool-AWO60100-300x300

Dispune de dimenisiuni normale si anume 84.5 x 59.5 x 52 cm si se poate integra atat in mobila de bucatarie cat si intr-o baie medie spre mare. Culoarea produsului este alba, usa hubloului avand aceeasi culoare alaturi de un maner ergonomic de inchidere. Referitor la alte functii speciale si dotari privind siguranta, trebuie sa stii ca modelul de care vorbim dispune de sisteme speciale pentru echilibrarea incarcaturii si detectarea spumei in exces. De asemenea, poti programa pornirea cu o intarziere de cateva ore, asta in cazul in care doresti ca hainele sa fie gata cand ai ajuns acasa.
Viteza maxima de centrifugare ajunge pana la 1000 rpm si poti incarca maxim 6 kg pentru un ciclu de spalare. Consumul de apa pentru un program standard nu va depasi 49 l, masina de spalat economica fiind inclusa in casa de eficienta energetica A++.

Materiale de calitate in componenta acestui model ieftin

Atunci cand alegi o masina de spalat buna trebuie sa te gandesti la toate aspectele si mai ales la calitatea materialelor ce intra in componenta ei. Trebuie sa stii ca tamburul acestui model este alcatuit din otel inoxidabil, iar cuva din polipropilena. Perioada de garantie acordata este un alt factor care trebuie luat in seama. Cu cat este mai mare, cu atat creste perioada in care defectiunile aparute poti fi solutionate fara alte costuri din partea ta. Dupa cum poti observa si poza atasata, muchiile sunt rotunjite si masina beneficiaza de un aspect modern si ergonomic. Avand in vedere capacitatea de incarcare de pana la 6 kg, numarul maxim de rotatii atins in timpul centrifugarii si pretul relativ redus din aceasta perioada, pot spune ca per total investitia merita si are si un bun calitate/pret.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *