Whirlpool AWOC5104 – spalatul manual nu mai este un chin

Imi aduc aminte acum cativa ani cand rufele se spalau manual, dar iata ca tehnologia a evoluat si gasesti masini de spalat rufe destul de ieftine. Whirlpool AWOC5104 se incadreaza in aceasta categorie si e recomandat celor ce dispun de un buget mediu si nu prea au multe haine de spalat constant. Are 5 kg capacitate de incarcare, clasa eficienta energetica A+ si consuma in program standard cam 50 litri de apa.

Programele incluse in grila sunt in numar de patru, dar exista si derivatii pentru acelasi program la temperaturi diferite. Din punctul asta de vedere cred ca e un aparat simplu de utilizat pentru ca are si cateva instructiuni in zona programului respectiv. Viteza de centrifugare se alege destul de usor prin apasarea repetata a butonului in cauza si poate fi setata pana la maxim 1000 rpm.

Masina-Spalat-Rufe-Whirlpool-AWOC5104-300x300

 

Whirlpool AWOC5104 are un design destul de placut si o constructie bine punct. Se remarca prin dimensiunile de 59.5 x 84.5 x 52 cm si un finisaj pe alb. Nivelul de zgomot la spalare este de 59 db, iar in timpul stoarcerii urca pana la circa 70 db. Iti recomand acest model daca vrei ceva simplu de utilizat si care sa se incadreze intr-un buget de 1000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *