Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400

AWO/C 91400 de la Whirlpool este un model cu incarcare frontala ce beneficiaza de tehnologia Al 6lea Simt Colours, tehnologie care va optimiza fiecare ciclu de spalare in functie de culorile setate astfel:

  • protejeaza culorile inchise si culoarea neagra ajutand la mentinerea nuantelor initiale;
  • nu exista riscul de transfer pentru hainele multicolore si in special celor bazate pe culori deschise.

Pe afisajul LCD sunt prezente informatii precum temperatura de spalare, timpul ramas pana la terminarea programului precum si viteza de centrifugare care poate fi setata la maxim 1400 rpm.
Referitor la consumul de energie, trebuie precizat faptul ca acest model este incadrat in clasa energetica A+++, realizand astfel importante economii in conditii normale de utilizare. Pretul este de aproximativ 1649 lei (redus de la 1999), pret care mi se pare convenabil pentru dotarile acestui model avand in vedere si faptul ca are o capacitate maxima de incarcare de 9 kg. Puteti verifica pretul si la magazinul Flanco. Programul rapid de 15 minute te va scuti de timpul necesar pentru strangerea unei cantitati mari de haine pentru spalare. Aparatul isi va doza singur cantitatea de apa necesara in cadrul acestui program si va face economii la detergent si energie electrica. Se recomanda folosirea acestui program doar pentru haine usor murdare. Printre alte programe existente la acest model veti intalni programul economic, cel de prespalare sau cel pentru spalarea hainelor din lana. Selectarea programului se face prin intermediul butonului central amplasat pe panoul de control.

 

Whirlpool-AWOC-91400-e1424954909436

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *