Whirlpool AWO/C 6314 – masina de spalat rufe ieftina cu incarcare de 6 kg

Whirlpool AWO/C 6314 e o masina de spalat rufe potrivita pentru cei ce doresc o capacitate de incarcare de pana la 6 kg. Dispune de tehnologii moderne de spalare (6th Sense), apartine unui brand cu destula experienta in domeniu si se poate cumpara cu o reducere de circa 350 lei => vezi pret actualizat !

E un model simplu de utilizat si puteti observa panoul de comanda in imaginea alaturata. Selectia programului preferat se face prin intermediul consolei centrale. In continuare gasim displayul lcd ce afiseaza informatii importante despre ciclul de spalare si butoane suplimentare pentru a ajusta temperatura apei sau a regla viteza de centrifugare a rufelor.

Whirlpool AWO/C 6314 se instaleaza destul de usor in orice baie si se integreaza in decor pentru ca dispune de un finisaj pe alb. Ca si dimensiuni pentru incorporare trebuie sa avem in vedere un spatiu de minim 84.5 x 59.5 x 52 cm. Este un model silentios datorita motorului modern si emite la functionare un sunet de maxim 59 db. La centrifugare acest nivel este putin mai ridicat, dar depinde si de treapta folosita la aceasta functie.

Grila de programe contine 18 setari stabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, haine mixte, lenjerii, haine pentru bebelusi, sintetice, spalare manuala. Ca si functii suplimentare, masina de spalat rufe dispune de sistem de reglare pentru consum, oprire si adaugare rufe dupa inceperea programului, sistem detectare spuma, programare intarziata.

Whirlpool-AWOC-6314

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *