Whirlpool AKP255JA – design rustic in bucataria ta

Whirlpool AKP255JA este un cuptor de gatit cu alimentare electrica ce beneficiaza de un design rustic special pentru bucatariile ce au fost amenajate pe acest profil. Are o capacitate de 60 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Controlul pentru temperatura, pentru perioada de coacere ori pentru selectarea programului se realizeaza mecanic prin intermediul unui selector clasic in culoarea bronzului. Cele opt functii de care dispune reusesc sa faca fata si celor mai pretentiosi bucatari in ceea ce priveste diversitatea preparatelor ce urmeaza a fi preparate.
Pentru incorporarea cuptorului in cadrul mobilei trebuie sa stii ca dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm si un avantaj real este reprezentat de sistemul ce mentine usa rece in timpul functionarii. Astfel vei scapa de deteriorarea palului din zona de gatire ce poate aparea cu trecerea timpului. Iluminarea interioara iti va permite sa verifici constant starea preparatului care se afla in procesul de gatire.
Acestea fiind spuse, va recomand Whirlpool AKP255JA daca esti in cautarea unui cuptor electric pentru gatit cu un design clasic, cu functii simple, dar mereu la indemana si cu un consum redus de energie.

Whirlpool-AKP255JA

Whirlpool AKP255JA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *