Whirlpool ADPF 941 IX – 10 seturi capacitate si foarte economica

Nu am mai scris de mult despre o masina de spalat vase, dar experienta de zilele trecute m-a facut sa caut un model economic si usor de utilizat. Sunt de parere ca se consuma mai multa apa in cazul spalarii clasice a vaselor si a tuturor articolelor murdare in urma folosirii. Gatesc foarte mult, chiar si prajituri si de cele mai multe ori pregatesc atat felul principal cat si friptura la cuptor, poate chiar si un desert. Ce ramane in urma acestora imi ocupa mult timp daca decid sa la spal in mod clasic. De asemenea, se consuma atat energie electrica cat si apa/gaze. Temperatura apei nu o pot regla mereu asa cum mi-as dori, pentru ca centrala este pozitionata mult mai aproape de chiuveta din bucatarie fata de cea din baie. Trebuie sa selectez o temperatura mai mica, dar apoi apa este fie prea rece, fie centrala nu porneste pe aceasta setare de temperatura. Axionul clasic lasa multe urme dupa folosire, se clateste greu si uneori chiar raman si urme. Apoi mai pun la socoteala si uscarea/stergerea vaselor si tacamurilor.
Whirlpool ADPF 941 IX se remarca in primul rand prin capacitatea de incarcare de 10 seturi, cele 6 programe si clasa de eficienta energetica A++. Apoi ar mai fi de mentionat existenta tehnologiei Al 6-lea Simt, dotare care va opri masina din ciclu doar atunci cand articolele sunt complet spalate si uscate.

Temperatura se poate regla pe parcursul a trei trepte, dar programele intensiv si bio/eco le au setate in jurul valorii de 60, respectiv 50 grade. Alte programe cu setari prestabilite ce le poti folosi doar cu apasarea unui buton sunt reprezentate de cele pentru pahare, spalare zilnica sau express. La exterior avem un aparat cu dimensiunile de 84.5 x 44.8 x 60 cm, cu finisaj de inox si un afisaj de tip LCD pe care sunt afisate informatii despre programul de spalare ales.
Whirlpool-ADPF-941-IX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *