Whirlpool ADG 8798 FD – masina de spalat vase cu tehnologia Al 6-lea Simt

Whirlpool ADG 8798 FD este un dispozitiv modern ce ne permite spalarea vaselor cu minim de resurse intr-un timp relativ scurt. E un produs destul de nou pe piata si are integrate unele tehnologii moderne ce vor fi descrise mai jos.

Prin functiile aparatului se navigheaza destul de usor, panoul de comanda facandu-si aparitia la deschiderea usii. De aici putem selecta unul dintre cele 10 programe (avem cate un buton pentru fiecare program in parte cu cateva instructiuni), putem programa pornirea intarziata sau putem alege activarea functiei PowerClean (un jet puternic de apa este aplicat vaselor pentru indepartarea celor mai persistente pete de murdarie).

Pentru incorporare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 82 x 59.7 x 55.5 cm. Din punct de vedere estetic Whirlpool ADG 8798 FD arata bine, iar incorporarea cu succes va face ca aceasta sa para un raft normal in cadrul mobilei de bucatarie.

Masina-de-spalat-vase-incorporabila-Whirlpool-ADG-8798-FD-300x300

La interior putem spala destul de multe vase normale, dar si unele mai delicate cum ar fi paharele sau articole de dimensiuni mai mici. Clasa de eficienta energetica in care este incadrata masina de spalat vase incorporabila este A++ si este cunoscut faptul ca per total este mult mai economic acest mod de spalare decat cel clasic. Vezi si modelul la reducere Bosch SMV53L40EU.

Programele de spalare se diferentiaza prin temperatura de lucru sau prin natura articolelor ce vor fi introduse pentru curatare. Programele intesive sunt cele ce vor fi folosite pentru articole foarte murdare, iar cel economic il putem folosi daca aparatul nu este incarcat in totalitate.

2 comments on “Whirlpool ADG 8798 FD – masina de spalat vase cu tehnologia Al 6-lea Simt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *