Masina de spalat vase complet incorporabila Whirlpool ADG 6500 A++

Pe langa cuptor, plita sau combina frigorifica, trebuie sa luam in calcul si posibilitatea montarii in bucatarie a electrocasnicelor care fac partea cea mai grea dupa parerea mea si anume curatarea si spalarea vaselor. Sunt o persoana care prefera gatirea simultana pentru mai multe tipuri de mancare, dar ce ramane dupa imi ia foarte mult timp fara ajutorul unei masini de spalat vase performante.

Whirlpool ADG 6500 A++ prezinta avantajul ca are integrata tehnologia 6th Sense, adica stie sa regleze automat cantitatea de apa si durata ciclului de spalare in functie de gradul de murdarie de pe articolele ce urmeaza sa fie curatate. Capacitatea de incarcare este de 13 seturi, beneficiaza de 6 programe de spalare si o clasa energetica A++.

Whirlpool-ADG-6500-A-300x300

Designul este unul reusit si trebuie avut in vedere ca dispozitivul este unul complet incorporabil. Dimensiunile ce trebuie avute in vedere la incorporare se incadreaza in limitele 82 x 59.7 x 55.5 cm. Observati si din poza atasata ca atunci cand este inchisa se prezinta asemenea unui raft, asadar un plus daca e sa vorbim de designul bucatariei si liniile acesteia.

Panoul de comanda e unul simplu de utilizat si isi face aparitia la deschiderea usii. Displayul LCD ne afiseaza cateva informatii in legatura cu ciclul de spalare, iar celelalte functii sunt usor de folosit si te obisnuiesti destul de usor dupa cateva folosiri. Controlul este unul mecanic, iar pentru o cantitate mai mica de vase poti folosi optiunea de incarcare la jumatate pentru economii de apa ori detergent.

Programele se diferentiaza in general prin nivelul de temperatura la care se face spalarea. Pentru tavi sau alte articole mai incarcare din punct de vedere al resturilor se poate folosi programul cu prespalare pentru o inmuiere si o spalare delicate.  Programarea intarziata e o functie utila daca dorim vasele curate si uscate la o anumita ora. Se poate seta, spre exemplu, pornirea pe timp de noapte urmand ca vasele sa fie gata dimineata. Nivelul de zgomot nu ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru ca la functionare se situeaza in jurul valorii de 48 db.

 

De ce as alege Whirlpool ADG 6500 A++

Pretul mi se pare destul de bun pentru acest model, iar reducerea de 20% poate asigura o resursa pentru a cumpara ceva detergent pentru masini automate sau alte accesorii utile prin casa. Vine de la un brand cu experienta in domeniu. Am si un cuptor de la aceeasi firma si pot spune ca nu mi-a creeat probleme pana in momentul de fata. Faptul ca este complet incorporabila prezinta un plus pentru designul bucatariei moderne in care locuim. Spatiul interior ne ofera destul de mult spatiu chiar si pentru articolele mai voluminoase si asta datorita cosurilor reglabile pe inlatime si rafturilor pliabile. Ca si alternativa va recomand Whirlpool ADG 8798 FD.

 

O masina de spalat vase destul de buna la care nu am gasit puncte negative. Perioada curenta este una optima pentru a profita de reducerea de pret. Vezi pret actualizat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *