Whirlpool ADG 522 IX – Masina de spalat vase semi-incorporabila la reducere

Whirlpool ADG 522 IX este un model partial incorporabil cu un consum redus de energie electrica si o capacitate de 10 seturi. Masina de spalat vase isi regaseste locul in orice bucatarie datorita finisajului pe alb si dimensiunilor obisnuite de 82 x 45 x 57 cm. Este si foarte silentioasa, 43 db fiind nivelul maxim ce poate fi atins in timpul functionarii.

Whirlpool ADG 522 IX – Specificatii complete si oferta de pret

Stim cu totii cat de obositoare poate fi activitatea de spalat vase si mai ales atunci cand avem o masa cu ceva mai multe perosoane. Cele 8 programe incluse in grila ofera suficiente posibilitati de spalare indiferent de naturi pieselor ce vor fi introduse in cosuri. Se pot spala vase in cadrul unui program normal, spalare intensiva, setari speciale pentru pahare, spalare pe timp de noapte cu sgomot redus sau program eco.

Whirlpool ADG 522 IX dispune de 3 nivele de temperatura, tehnologie Al 6-lea Simt, indicator de sare, indicator lichid lipezire si protectie la inundatii. panoul de control are la baza un disply lcd destul de generos, iar alte informatii pot fi afisate si pe podea cu ajutorul indicatorului luminos caracteristic. Piesele mai voluminoase ce urmeaza a fi spalate se introduc destul de usor pentru ca cosurile sunt reglabile pe inaltime.

Whirlpool-ADG-522-IX-300x300

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *