Whirlpool ART 7811 – aparat incorporabil cu tehnologia 6th Sense

Whirlpool ART 7811 are un volum ceva mai mic comparativ cu modelul ART 6502A+, dar se remarca prin existenta tehnologiei 6th Sense – asigura un mediu optim pentru pastrarea alimentelor o perioda mai indelungata. Sistemul pentru filtrarea aerului este o dotare specifica aparatelor de la acest brand si ajuta la eliminarea bacteriilor si mirosurilor neplacute.

Frigiderul are 5 rafturi destul de incapatoare, 3 suporturi pe usa si compartiment pentru fructe si legume. La deschiderea usii intalnim si panoul de comanda alaturi de displayul LCD. De aici putem seta temperatura pentru cele doua zone sau activa functia de vacanta ori congelare rapida.

Congelatorul se lauda cu un volum de 80 litri, 3 sertare cu deschidere buna si o capacitate de congelare de 4kg in 24 ore. Autonomia fara curent ajunge pana la 19 ore, iar nivelul de zgomot la functionare este de 35 db.

Whirlpool ART 7811 e un aparat destul de bun daca cauti un incorporabil nu prea scump. Vine cu usi reversibile, asa ca le putem modifica pozitia de deschidere in functie de preferinte. Dimensiunile  utile pentru incorporare sunt 184 x 54 x 54.5 cm. Asadar, daca vrei o combina moderna dotata cu  Fresh Control, tehnologie al 6-lea Simt si sistem antibacterian iti recomand modelul de fata.

Combina-frigorifica-incorporabila-Whirlpool-ART-7811-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *