Whirlpool ART 6502A+ – combina frigo incorporabila cu capacitate mare

Whirlpool ART 6502A+ este o combina frigorifica incorporabila si vine echipata cu un volum total de 275 litri. Are sistem de racire tip no frost, usi reversibile si un nivel de zgomot foarte redus (35db). Poate fi  o varianta buna de achizitie daca intentionati sa il incorporati in mobila de bucatarie.

Aparatele incorporabile au dimensiuni optime pentru o economie de spatiu si usi drepte pentru a permite mascarea acestora cu usi asemanatoare celorlalte rafturi din bucatarie.

Frigiderul dispune de patru rafturi din sticla ajustabile, compartiment pentru fructe si legume si suporturi pe usa pentru racirea diferitelor sticle de bauturi. Volumul disponibil aici este de 195 litri si puteti observa si din poza atasata ca este unul destul de mare.

Diferenta de 8o litri este destina congelatorului din partea inferioara. Aici avem trei compartimente cu deschidere completa. Capacitatea de congelare din aceasta zona atinge valoarea de 3,5 kg/24 ore.

Whirlpool-ART-6502A-300x300

Designul este capitolul care nu prea ne intereseaza pentru ca oricum Whirlpool ART 6502A+ va fi mascat de mobila. Dimensiunile de care trebuie sa tineti cont pentru o incorporare corespunzatoare sunt 177 x 54 x 54.5 cm. Posibilitatea usilor de a fi deschide pe ambele parti e un lucru bun pentru ca le putem adapta in functie de spatiul disponibil si necesitatile noastre.

One thought on “Whirlpool ART 6502A+ – combina frigo incorporabila cu capacitate mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *