Whirlpool AWE 55208 – masina de spalat cu capacitate mica

Whirlpool AWE 55208 se afla la reducere zilele acestea si beneficiza de transport gratuit. Vorbim de un aparat ce se incarca vertical si care are 800 rpm viteza stoarcere si capacitate de incarcare de 5,5 kg. Nu ocupa foarte mult spatiu pentru ca are dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm. Este unul potrivit pentru familiile mici sau intr-o casa in care nu stam prea mult si ajungem doar ocazional.

Cuva este alcatuita din polipropilena si tamburul din otel inoxidabil, materiale rezistente ce ii vor acorda modelului o functionare indelungata fara prea mari probleme. Si la nivelul de zgomot este ceva de spus pentru ca este unul redus: 59 db la spalare si pana la 72 db cu functia centrifugare. Ultima valoare depinde si de treapta de stoarcere folosita.

 

Whirlpool-AWE-552081-300x300  Designul este unul alb, asa cum intalnim la majoritatea modelelor de la acest brand. Are si cateva functii speciale printre care: sistem detectare spuma, control balans si unul impotriva pierderii detergentului.

Grila de programe ne pune la dispozitie 16 programe si aici este inclus si cel rapid de 15 minute. Putem spala bumbac, lana, perdele, haine sport sau zilnice ori pe cele mixte. Clasa de eficienta energetica este A+. Nu este cea mai economica, dar va consuma cu pana 30% mai putin fata de modelul vechi.

Whirlpool AWE 55208 e simplu de utilizat si vine la un pret bun. Nu exceleaza prea mult la capacitate de incarcare ori viteza de centrifugare, fiind o masina de spalat ieftina si recomandata pentru familiile nu prea numeroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *