Wellington 32HD279S – smart tv la un pret bun

Daca cauti un smart tv si ai disponibil un buget mediu iti recomand Wellington 32HD279S, model din gama 2016 disponibil la un pret bun in aceasta perioada. Imaginile oferite in cadrul displayul lcd au rezolutii hd, culorile sunt vii, iar detaliile sunt bine scoase in evidenta. Vizibilitatea este buna indiferent de pozitia din care privim televizorul

Design Wellington 32HD279S

Designul este principalul aspect care m-a atras la acest aparat. Nu ma asteptam ca un model asa ieftin sa arate atat de bine. Finisajul are la baza culoarea neagra asa cum se intampla la majoritatea modelelor de la acest producator. Rama ecranului este destul de subtire si creeaza efectul de constructie slim. Ca si dimensiuni e vorba de 185 x 735 x 478 mm.

Alte specificatii:

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo de putere medie, desi m-as fi asteptat la mai mult pe acest plan. Are cateva reglaje prestabilite in functie de natura programelor urmarite ce pot fi activate destul de rapid. Partea de conexiuni are in prim plan posibilitatea de conectare la internet prin clasicul cablu sau prin wi-fi (e necesar pentru functiile smart, cum ar fi youtube). Nu lipsesc porturile usb, hdmi, mufa scart, slotul ci+, etc.

Wellington 32HD279S  este unul dintre cele mai ieftine televizoare smart de pe piata si cred ca arata destul de bine la exterior. Ofera rezolutii hd pentru imagini, sunt de calitate si multiple posibilitati de conectare.

Wellington-81-cm-32HD279S-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *