Wellington 32HD279 – smart tv cu diagonala de 81 cm la reducere

Daca cauti un smart tv care sa nu coste prea mult iti recomand sa te indrepti catre modelul Wellington 32HD279. E un aparat recent aparut pe piata, cu un design placut si care reuseste sa ofere imagini la rezolutiihd in cadrul unui ecran cu diagonala de 81 cm. Sistemul audio este unul stereo, dezvolta o putere totala de 12 w si ofera sunetului o claritate buna chiar si la trepte ridicate. Se pot seta anumite caracteristici in functie de natura programului urmarit.

Cumpara acum cu reducere de 200 lei

Ledul smart beneficiaza de o vizibilitatea buna chiar si atunci cand nu privim in directia ecranului. Imaginile sunt de calitate, detaliile mici ies bine in evidenta alaturi de un contrast potrivit si o luminozitate buna. Pentru receptia posturilor tv modelul Wellington are in arsenal un tuner digital alaturi de intrarea clasica pentru antena. Fisierele video sunt redate cu ajutprul unui player performant ce poate citi majoritatea formatelor video ori audio.

Aparatul se poate conecta la internet atat prin intermediul clasicului cablu cat si prin intermediul tehnologiei wi-fi.Exista si o iesire audio cu rolul de a atasa un sistem audio mai performant daca puterea debitat nemultumeste. Gama de conectica este completata de porturile usb, hdmi, slotul pentru cartela inteligenta, intrarea scart si cea pentru pc.

Wellington 32HD279 are dimensiunile cu stand de 185 x 735 x 478 mm. E un aparat potrivit pentru un dormitor de dimensiuni medii. Aparatul este finisat pe negru, beneficiaza de un design modern si picioare de sustinere ce ii asigura o stabilitate ridicata. Telecomanda are dimensiuni potrivite si taste asezate intuitiv.

Smart-Wellington-81-cm-32HD279-300x300

One thought on “Wellington 32HD279 – smart tv cu diagonala de 81 cm la reducere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *