Vortex VAP-A12 – aer conditionat portabil la un pret ieftin

Vortex VAP-A12 e o optiune buna daca suntem in cautarea unui aparat de aer conditionat portabil care sa nu coste prea mult. Se poate muta destul de uspr dintr-o camera in alta, se utilizeaza foarte usor si nu emite foarte mult zgomot la functionare.

Vortex VAP-A12 are o capacitate de racire de 12.000 btu, dispune de inverter, afisaj lcd si consuma de la retea 1340 w. Telecomanda inclusa in pachet face utilizarea mult mai usoara si nu mai este nevoie de deplasare in zona aparatului pentru a avea acces la functiile acestuia.

Aparat-de-aer-conditionat-portabil-Vortex-VAP-A12-300x300

Despre aparatele de aer conditionat am mai vorbit in cateva articole, dar am observat ca cele portabile se cauta destul de mult. Nu mai e necesara achizitionarea kitului de instalare sau montarea unitatii exterioare. De asemenea, dupa utilizare se poate depozita destul de usor si nu ocupa prea mult spatiu.

Panoul de comanda este amplasat in plan vertical si aici avem acces la principalele functii ale aparatului: incalzire, dezumidificare, timer, program pentru noapte.  Vortex VAP-A12 are dimensiunile de 400 x 795 x 480 mm, finisaj alb cu negru si o greutate de 33 kg. Pretul nu depaseste 1000 lei, perioada de garantie fiind de 24 luni alaturi de transport gratuit la domiciliu.

One thought on “Vortex VAP-A12 – aer conditionat portabil la un pret ieftin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *