Vortex VAI-A12FA – aer conditionat la reducere

Vortex VAI-A12FA e un aparat de aer conditionat cu inverter ce beneficiaza de o reducere de 19% (vezi pret actualizat) si prezinta avantajul ca vine la pachet cu kit de instalare ce are in componenta: furtun evacuare condens, banda plastic si izolatoare, 3 m traseu frigorific.

 

Este un aparat simplu de utilizat si am observat ca producatorul s-a axat pe o eficienta maxima alaturi de un consum redus de energie eletrica. Are o putere de racire de 12.000 btu, este incadrat in clasa A+ si are un afisaj pe care este imprimata temperatura de lucru si functia ce este selectata.

Vortex VAI-A12FA are functii ce le intalnim la majoritatea aparatelor de aer conditionat ieftine: racire, incalzire, dezumidificare, timer, functionare pe timp de noapte. unitatea interiora are un design modest, dimensiuni de 750 x 285 x 200 cm si un nivel de zgomot de 51 db. Unitatea exterioara se remarca prin dimensiunile de 720 × 540 × 260 cm alaturi de o greutate de circa 20 kg. Garantia aparatului este de 24 luni, transportul fiind gratuit pana la domiciliu. VORTEX-VAI-A12FA-300x300

One thought on “Vortex VAI-A12FA – aer conditionat la reducere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *