Televizor Vortex LEDV-40CK308 – aparat ieftin cu rezolutii full hd

Vortex LEDV-40CK308 e un televizor fara functii inteligente, un aparat cu un design reusit, diagonala de 102 cm si rezolutii full hd pentru imaginile afisate. Il gasiti la reducere in cadrul platformei Emag.

Aspectul exterior placut este accentuat de marginile slim, picioarele de sustinere elegante si culoarea de finisaj neagra. Ca si dimensiuni se incadreaza in limitele urmatoare:90.9 x 18 x 55 cm. Este usor de instalat pe o comoda tv destul de incapatoare, dar puteti opta si pentru un efect special in cazul in care il montati in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special.VORTEX-LEDV-40CK308-300x300  Caracteristici video Vortex LEDV-40CK308

Diagonala de 102 cm face din Vortex LEDV-40CK308 un aparat potrivit pentru camerele ceva mai spatioase. Displayul led reuseste sa ofere imagini de calitate din orice pozitie de privit, culori vii, luminozitate optima si un contrast ce nu incomodeaza privitul. Partea de sunet are la baza un sistem audio stereo ce va oferi experiente noi in cadrul programelor favorite. Tunerul digital ofera acces la receptia posturilor digitale si hd. Scapam in acest fel de vechiul decodor inestetic ce utiliza destul de multe cabluri de alimentare. Cu ajutorul porturilor usb si hdmi se ofera acces la rularea diferitelor fisiere de pe medii de stocare externe.Intrarea vga ofera suport atunci cand vrem sa il folosim drept monitor in cadrul unitatii pc sau in cadrul unui laptop.

Vortex LEDV-40CK308 este o optiune buna pentru cei cu un buget mediu si se afla in cautarea unui tv simplu cu o diagonala destul de mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *