Televizor LED Vortex LED-V22ZH8DC

Vortex LED-V22ZH8DC e un model destul de ieftin si asta si din cauza ca are diagonala doar de 55 cm. E un model aparut in 2015 construit pe baza tehnologiei LED, nu are functii smart si poate fi un aparat potrivit pentru o camera de mici dimensiuni. Sta foarte bine si intr-o bucatarie pentru ca nu ocupa mult spatiu datorita designului slim.

Vortex-LED-V22ZH8DC

Partea dotarilor ce-l recomanda include: rezolutie de 1366 x 768 pixeli pentru imagini – adica HD, tuner digital dublu, player multimedia integrat pentru redarea fisierelor de pe stickurile de memorie si consum redus de energie electrica. Aparatul are o luminozitate buna si un contrast optim si in acest mod ofera imagini de caliate. Un rol bun aici il au si caracteristicile speciale aplicate si anume:Hotel mode, Color Temperature, Adjustment. Partea de conectica are porturile cele mai uzuale ale momentului. Slotul CI+ este de un real ajutor pentru ca scapam in acest mod de clasicul receiver. Alte conexiuni disponibile: intrare PC, mufa scart, HDMI, iesire audio, intrare pentru casti si porturi USB.
Vortex-LED-V22ZH8DC-2

Vezi reducerea de pret

Vortex LED-V22ZH8DC este finisat pe culoarea neagra si are un design slim. Am atasat si o poza din spate pentru a vedea cum arata. Marginile sunt unele subtiri cu exceptia celei de jos ce gazduieste butoanele pentru volum si cele pentru schimbarea posturilor. Asadar, daca vrei un televizor cu pretul sub 600 lei care sa ofere imagini in format HD iti recomand modelul de fata. Eu am gasit oferta cu 100 lei reducere la Emag, magazin de unde iti recomand sa il cumperi si tu daca esti in cautarea unui aparat ieftin si care sa vina de la un brand romanesc.

One thought on “Televizor LED Vortex LED-V22ZH8DC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *