Vivax ACP-24CH70AERI – AC cu 24.000 btu in clasa Clasa A++

Vivax ACP-24CH70AERI face parte din noua serie lansata de producator si se remarca prin puterea de racire de 24.000 btu/ora, functie de ionizare, filtru de praf si inca doua suplimentare. De asemenea, functia “I Feel” ghideaza temperatua in functie de locul unde este situata temperatura si o ajusteaza in functie de necesitati. Este incadrat in clasa A++ atunci cand este folosit la racire si in clasa A+ atunci cand il folosim la incalzire.

Vivax ACP-24CH70AERI are o unitate interioara ce emite sub 48 db ca si nivel de zgomot, iar functia “Mute” asigura eliminarea sunetelor de confirmare asigurand o odihna placuta. Mariginile sunt rotunjite, constructia este una reusita iar ca dimensiuni se incadreaza in limitele date de 1080 x 226 x 335 mm. Displayul LCD este unul incorporat in fata aparatului si se vede doar la pornirea acestuia prin intermediul ledurilor de culoare alba.

Vivax ACP-24CH70AERI  poate fi controlat destul de usor si prin intermediul adaptorului wi-fi alaturi de aplicatia speciala pentru smartphone sau manual prin intermediul telecomenzii din pachet. In ambele situatii putem alege urmatoarele functii: racire, incalzire, dezumidificare, dezghetare automata, functie jet, timer, Night mode.Vivax-ACP-24CH70AERI-R-Design-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *