Vitrina frigorifica Arctic V145 – pret si caracteristici

Daca nu ai prea multe alimente de tinut la rece si daca nu esti adeptul congelarii alimenteleor, iti recomand sa te indrepti catre o vitrina frigorifica de dimensiuni reduse. Multi dintre noi cauta vitrine frigorifice second hand, dar am observat ca preturile pentru un produs nou sunt cam asemanatoare cu cele propuse de vanzatorii de pe internet. Aceasta nu ocupa mult spatiu datorita inaltimii relativ reduse si are un consum redus de energie. Arctic V145 e o vitrina frigorifica dotat cu sistem dezghetare automat si cu un volum de circa 130 litri. Se incadreaza in cerintele de mai sus si lucru asta e accentuat si de consumul de 1,7 kWh/24 h.

Cele trei rafturi din dotare asigura o aranjare buna a alimentelor si ne asigura ca vor fi mereu la indemana. Dimensiunile de 85.4 x 54 x 60 cm o fac usor de integrat in spatiul locuintei. Este un electrocasnic de culoare alba, cu usa din geam pentru o vizibilitate buna la interior. Usa se deschide pe partea dreapta si nu exista posibilitatea de a inversa aceasta directie de deschidere. pentru reglarea temperaturii interioare avem in dotare un termostat reglabil usor de folosit. Si sistemul de iluminare e unul economic si util mai ales pe timp de noapte pentru a spori vizibilitatea la interior.

Vitrina-frigorifica-Arctic-V145-300x300

Arctic V145 e un aparat usor de intretinut si care are un nivel de zgomot redus (42 db). Este o alegere buna daca nu vrei sa investesti prea mult intr-o combina frigorifica performanta si te multumesti cu un volum de 130 litri. Pretul este unul bun si la comanda online beneficiem de transport gratuit si garantie 24 luni. In perioada aceasta exista si o reducere semnificativa datorita Revolutiei Preturilor de la magazinul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *