Vision Clean VWM-814000 – model ieftin cu sistem Eco-Logic

Am vazut destul de multe masini de spalat rufe cu dotari importante la preturi accesibile. Este cazul si modelului Vision Clean VWM-814000 cu incarcare frontala, capacitate de 8 kg si 1400 rotatii pe minut. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ si poate fi comandata online alaturi de garantie 36 luni si transport gratuit. Pretul este acceptabil pentru cei ce dispun de un buget mediu si cauta un aparat rezistent in timp si care sa se utilizeze destul de usor. O alta oferta pentru acest produs poate fi consultata si aici.

La exterior avem un aparat simplu, finisat pe alb si cu dimensiuni de 84.5 x 59.7 x 55.7 cm. Displayul lcd este usor de citit, este iluminat pe o culoare placuta si ofera butoane pentru acces la celelalte functii ale aparatului. Consola pentru selectia programelor ajuta la alegerea setarilor optime in functie de natura tesaturilor introduse in cuva. Avem disponibile pana la 18 setari alaturi de programul rapid de spalare. Temperatura de lucru si viteza de centrifugare sunt adaptate in functie de program, dar pot fi uosr modificate pana la o anumita limita.

Vision-Clean-VWM-814000-300x300

Vision Clean VWM-814000 detecteaza automat situatiile in care capacitatea de incarcare este la jumatate sau sub  jumatate si scade durata programului de spalare economisand in acest fel apa si energie electrica. E vorba de sistemul Eco-Logic System. De asemenea, cu ajutorul programului special pentru haine dedicate celor mici beneficiati de cicluri intesive de spalare urmate de cicluri de clatire pentru rezultate bune in acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *