Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000

Vision Clean VWM-61000 e una buna daca nu vrem sa investim prea mult intr-o masina de spalat rufe sofisticata. Dispune de tehnologii avansate in domeniul spalarii si are setari simple de pus in functiune. Pe partea de incarcare vorbim de 6 kg rufe uscate, 1000 rpm si incarcare frontala. Clasa de eficienta energetica este A++, asa ca nu trebuie sa ne facem griji cu privire la consumul de energie.

Cele 15 programe de spalare sunt simplu de selectat datorita consolei centrale de forma rotunda. Tot pe panoul de comanda avem si butoane pentru selectia temperaturii, activarea prespalarii si buton de pornire/oprire. Ca tot vorbeam de tehnologii avansate, trebuie sa stiti ca modelul de fata dispune de protectie la inundatii, sistem detectare spuma, blocare acces pentru cei mici, autodiagnosticare si control balans.

Masina-de-spalat-rufe-Vision-Clean-VWM-61000-300x300

Masina de spalat Vision Clean VWM-61000 este una aparuta recent si are in componenta si sistemul Eco-logic ce va ajusta timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe detectata la pornirea ciclului. Ca si alternativa va recomand modelul VWM-51000 – 5 kg incarcare si VWM-71200 – 7 kg si 1200 rpm. La exterior vorbim de un aparat finisat pe culoarea alb cu dimensiunile de 88.1 x 52.7 x 64.1 cm. Garantia de 36 luni si transportul gratuit sunt alte argumente care fac din aceasta alegere una optima pentru o familiile care nu vor sa cheltuiasca mult pentru un electrocasnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *