Ventilator de birou Heinner HDF-100-MN

Ventilator-de-birou-Heinner-HDF-100-MN

Ventilator de birou Heinner HDF-100-MN

Ventilatoarele de birou reprezinta ventilatoare cu picior ce beneficiaza de dimensiuni reduse si motoare economice si silentioase. Asa cum ati putut afla si din titlu, acestea se monteaza pe birou sau masa la o distanta medie fata de cel care lucreaza si au ca scop racirea si circularea aerului din zona respectiva. Heinner HDF-100-MN este de culoare alba, are o putere de 25 w si o baza rotunda ce ii ofera stabilitate pe orice suprafata este pozitionat. Se alimenteaza la retea prin intermediul unui cablu si dispune de doua trepte de viteza. Ventilatorul alb are un pret sub 60 lei si beneficiaza de garantie 36 luni. pentru ca timpul imi permite am sa mai postez in cele ce urmeaza cateva modele care mi-au placut si care un un raport bun calitate/pret:

Ventilator birou Taurus Ponent 16 – are o greutate de 2,7 kg si o inaltime de 45 cm. Are inclusa functie de oscilatie si protectie pentru motor. Are dimensiunile de 85 × 290 × 445 si dispune de 3 trepte pentru reglarea jetului de aer. Designul modern si culoarea alba il face usor de pozitionat pe orice birou de lucru.

Rowenta VU2011 Classic – este ventilator de birou cu baza rotunda ce are o putere de 40 W si doua viteze de reglare. Are in dotare un motor silentios si un pret bun sub 150 lei.

Ventilator-Rowenta-VU2011-Classic-40-W-25-cm

Ventilator Rowenta VU2011 Classic, 40 W, 25 cm

Taurus Boreal 12 Elegance – asigura pana la 34 metri cubi de aer circulat si are un design modern. Pentru usurarea transportului s-a montat un maner usor de folosit. Are o greutate de 3,75 kg, o inaltime de 42 cm si trei trepte de viteza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *