Utok U48FHD1 – non smart cu functie de monitor

Utok U48FHD1 este un non smart nou pe piata si se remarca de la primele priviri prin  designul modern, diagonala de 121 cm si margini slim pentru a concentra privitul asupra ecranului.Sistemul audio ofera un sunet de calitate, se aude clar chiar si la volum ridicat si beneficiaza de o putere totala de 14 w. Daca  doriti mai mult pe acest plan puteti atasa un sistem audio extern prin mufa speciala de pe spatele aparatului.

Utok U48FHD1 ofera imagini la rezolutii full hd in cadrul unui ecran cu diagonala de 121 cm. E un aparat potrivit pentru camerele de zi ceva mai spatioase. Luminozitatea este destul de buna, 180 cd/m², timpul de raspuns uimeste chiar si in cadrul canalelor ce emit in format hd. Vizibilitatea este destul de buna chiar si atunci cand nu privim pe directia ecranului.

Televizor-LED-UTOK-121-cm-U48FHD1-300x300

Partea de conectia ce ofera multe posibilitati de conectare cu aparatele externe: porturi usb, hdmi, mufa scart, iesire audio, slot cartela inteligenta si intrare pc. Tunerul digital (DVB-T DVB-C
PAL, SECAM) este responsabil pentru receptia posturilor, aparatul avand si un player multimedia pentru a reda fisiere audio sau video.

Utok U48FHD1 vine la pachet cu cablu de alimentare, telecomanda si manual de utilizare. Se configureaza destul de usor, iar ca dimensiuni trebuie sa aveti in vedere urmatoarele valori: 732 x 178 x 473 mm. M-a atras designul placut al televizorului, pretul acceptabil si marginile slim. Diagoanala e una potrivita pentru o camera ceva mai spatioasa. Comanda online aduce produsul la usa dvs. in circa 24 ore alaturi de o garantie de 24 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *