Televizor LED Utok U40FHD2

Utok U40FHD2 are un pret bun pentru diagonala sa de 101 cm. Are imagini in format full hd, multe posibilitati de conectare si arata bine la exterior. Alte modele premium au preturi mult mai ridicate si nu stiu daca merita investitia catre aceste modele scumpe daca si asa nu cauti un model smart. Ma asteptam sa fie mai subtire in partea din spate pentru un LED din 2015, dar este bine si asa. Il poti monta pe un perete cu ajutorul unui suport suspendat si poti economisi spatiu in acest mod. Merge amplasat si pe o masa pentru ca are un design placut si un picior de sustinere elegant.

Partea video ne pune la dispozitie o diagonala buna pentru vizionarea relaxanta a programelor sau meciurilor de fotbal. Nu vi-l recomand pentru camerele mici, in acestea puteti pune un model cu diagonala de maxim 80 cm.Rezolutia imaginilor ajunge pana la 1920 x 1080 px, are o luminozitate buna si un timp de raspuns de 8 ms. Partea buna e ca se vede bine si din unele unghiuri mai incomode si ajuta in cazul in care nu ai posibilitatea sa il pozitionezi central fata de cel ce priveste. Sunetele sunt redate cu ajutorul unui sistem audio stereo ce are o putere de 10 w. Ma asteptam mai mult la partea asta, dar daca asta te nemultumeste ii poti atasa un sistem audio de putere mai mare pentru ca are o mufa speciala pentru acest lucru.

Pentru receptie avem un tuner digital bun si anume DVB-T/T2/C, dar si un player multimedia integrat ce recunoaste fisierele de pe dispozitivele externe. Singurul minus aici ar fi dat de lipsa slotului CI+, asa ca va fi nevoie sa pastram vechea unitate de receptie langa modelul Utok U40FHD2.

Partea de conectica ne pune multe porturi la dispozitie si putem conecta multe aparate externe. Avem conexiuni HDMI, D-SUB si scart, dar si port USB, intrare PC sau pentru casti. Alaturi de televizor primim si o telecomanda standard ce se poate folosi la majoritatea functiilor. Are un design placut, si margini subtiri din plastic de culoare neagra.

Televizor-LED-UTOK-101-cm-U40FHD2-300x300

One thought on “Televizor LED Utok U40FHD2

  1. Pingback: Utok U32HD3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *