Televizor LED Utok U32HD3

Utok U32HD3 mi-a atras atentia datorita piciorului subtire de sustinere si marginilor slim cu rolul de a concentra imaginea asupra ecranului. Genul asta de televizor e potrivit pentru un dormitor mediu sau pentru camera celor mici pentru ca are diagonala de 80 cm si nu are incluse functii smart pe care oricum nu le-as gasi utile in aceste situatii.

Sistemul audio incorporat are o putere de 2×6 w, asadar este unul stereo si are cateva setari in functie de natura programului urmarit: sport, filme, jocuri sau muzica. Displayul LED ne ofera imagini la rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu o buna luminozitate si un contrast potrivit. Si privirea din unghiuri mai incomode ofera o buna experienta datorita tehnologiilor moderne integrate. Aspectul imaginilor este de 16:9, iar timpul de raspuns are valoarea de 6ms, adica una destul de buna pentru ca nu ofera intarziere la schimbarea programelor.

Televizor-LED-Utok-80-cm-U32HD3-300x300

Pentru diferitele conexiuni avem disponibile urmatoarele: iesire audio digitala, intrare antena, intrare PC si SCART, mufa pentru casti sau sistem audio si trei porturi HDMI.Utok U32HD3 arata destul de bine si vine finisat pe culoarea neagra. E unul usor de mutat pentru ca are doar 5 kg. Consumul de curent de la retea atinge valoarea de 65 w, dar oricum este unul mai redus comparativ cu cel de la modelul vechi. Eu vi-l recomand daca vreti un non-smart cu o diagonala medie ce are si intrare pentru calculator ori laptop. Ca si alternativa va recomand modelul similar U32HD1 sau cel cu diagonala de 101 cm si rezolutii full hd si anume U40FHD2.

One thought on “Televizor LED Utok U32HD3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *