Televizor LED Utok U24HD2A

Utok U24HD2A e un tv non smart si o optiune buna daca vrei un aparat bun pentru parinti sau pentru cei mai in varsta. Reducerile sunt inca valabile si in ianuarie 2016 si poate fi considerat un cadou potrivit. Avantajele principale care il recomanda au legatura cu pretul, diagonala destul de buna de 61 cm si calitatea hd a imaginilor.

Este un aparat destul de modern si a fost fabricat pe la jumatatea anului trecut. Consumul de la retea e unul foarte redus si asta se datoreaza tehnologiei LED integrate. Partea de sunet se caracterizeaza printr-un sistem stereo cu puterea de 12 w. Se aude bine indiferent de tipul de program urmarit, iar la treptele superioare nu alterneaza puterea. Rezolutia oferita atinge valorile de 1366 x 768 pixeli, adica una high definition. Are o luminozitate buna si acelasi lucru se poate spune si despre contrast, dar aceste valori se pot modifica dupa plac.Televizor-LED-Utok-61-cm-U24HD2A-300x300

Partea de conectica nu e asa importanta la un astfel de model, dar trebuie sa stii ca benficiaza de : iesire audio digitala, intrare pc sau laptop, porturi USB si mufa pentru casti. Pentru receptia posturilor tv a fost integrata o intrare clasica pentru antena. Utok U24HD2A arata foarte bine pentru ca dispune de un design slim. Este finisat pe negru si are doua picioare  elegante cu rol de sustinere. Vi-l recomand daca vreti un tv simplu, fara prea multe functii suplimentare, dar care sa ofere o imagine de calitate. Daca vreti ceva cu o diagonala mai mare puteti citi si despre ledul Utok U32HD3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *