Televizor LED UTOK U22FHD1

Despre modelele de televizoare apartinand celor de la UTOK v-am mai spus in cateva articole din trecut.
Acestea sunt aparate ce vin la un pret ieftin, pot avea sau nu functii smart si au imagini in format HD sau Full HD. La exterior sunt atent finisate, asa cum este cazul si modelului UTOK U22FHD1 produs in anul 2015. Este un model fara funtii smart, asa ca nu vom putea naviga pe internet sau accesa diverse aplicatii. Este potrivit persoanelor ce nu doresc aceste functii, dar isi poate gasi repede locul si in camera celor mai in varsta. Telecomanda aduce un plus de avantaj pentru ca este usor de utilizat, are butoane mari si precise si sunt bine pozitionate.

Ecranul este construit pe baza tehnologiei LED si din acest motiv nu consuma mult curent electric. Are dimensiunile fara stand de 510 x 315 x 41 mm si daca ti se pare ca ocupa mult spatiu amplasat pe masa sau mobila il poti monta cu usurinta suspendat pe un perete cu ajutorul unui suport special. Culoarea de finisaj este negru si aici vorbim de un plastic fin si rezistent in timp. Piciorul de sustinere este si el de dimensiuni slim si ofera o stabilitate buna aparatului. In spate intalnim porturi si mufe pentru conectarea la aparatele externe: HDMI, SCART, slot CI+, intrare PC, usb si pentru casti.

Televizor-LED-UTOK-56-cm-U22FHD1-300x300

Pentru receptia posturilor avem integrat un tuner digital (DVB-T/T2/C), iar redarea fisierelor multimedia este realizata cu ajutorul playerului care citeste aproape toate formatele actuale. Ma asteptam mai mult la partea de sunet pentru ca aici aveam un sistem audio ce are o putere de 2 x 3W. Este unul bun, stereo, dar ma asteptam sa fie unul mai puternic. Imaginile sunt oferite pe o diagonala de 56 cm si pot ajunge pana la rezolutia maxima de 1920 x 1080 px, adica full hd. UTOK U22FHD1 se vede bine chiar si din unele unhiuri mai incomode, are o luminozitate buna si un contrast potrivit. Timpul de raspuns este de 5 ms, asa ca nu se va simti lag in timpul comutarii nici chiar intre programele ce emit in format hd.

Pretul este unul bun pentru acest produs si pentru circa 700 lei ne alegem cu un aparat bun ce ofera imagini in format full hd. Singurul minus aici ar fi lipsa functiilor smart. Poate fi cumparat si in rate, incepand de la 30 lei pe luna. Transportul este asigurat gratuit aici si are o garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *