Utok U19HD1 – tv simplu cu diagonala de 48 cm la pretul de 400 lei

Utok U19HD1 e un model potrivit pentru cei ce nu doresc sa cheltuie prea mult pe un televizor led. Masoara 48 cm in diagonala si ofera imagini la rezolutii hd (1366 x 768 pixeli). Constructia aparatului este una reusita, se remarca culoarea de finisaj neagra si dimensiunile cu stand de 440 X 146 X 306 mm. Picioarele de sustinere au un design clasic si ofera o stabilitate ridicata pentru acest non smart pe orice suprafata. Astfel de aparate sunt recomandate a fi amplasate in bucatarii, camerele celor mici sau oriunde unde avem nevoie de o diagonala de pana in 40 cm.

Aparatul se utilizeaza destul de usor, nu detine functii smart si se poate atasa in cadrul unui computer sau laptop pentru a rula diverse jocuri sau a viziona ceva filme. Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce emite 6 w putere totala. E destul de bine pentru un astfel de aparat, dar daca se doreste o putere mai mare se poate monta un sistem audio extern.

Utok U19HD1 – VEZI SPECIFICATII COMPLETE

Imaginile hd se vad destul de bine, iar detaliile ies bine in evidenta. Luminozitatea ajunge pana la 180 cd/m² in timp ce contrastul nativ are valoarea de 1000:1. Timpul de raspuns este unul mediu chiar si in momentul schimbarii programelor ce emit in format hd. Vezi si Wellington 32HD279.

Televizor-LED-UTOK-48-cm-U19HD1

Utok U19HD1 receptioneaza posturi in format analogic si digital gratie tunerului digital, fisierele multimedia putand fi redate cu un player specific integrat. Conectivitatea este un punct forte la acest model si pe langa intrarea de pc mai avem disponibile porturi usb, hdmi, iesire audio. E un aparat la un pret acceptabil si recomandat pentru camere de suprafete medii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *