Uscator vertical de rufe Vip 3 Gimi

Pana acum am tot vorbit de uscatoarele extensibile, optiune simpla si eficienta daca nu doresti instalarea sarmelor clasice de uscat rufele. Uscatoarele verticale au ca principala caracteristica pozitionarea rufelor pentru uscare pe verticala, pe rafturi special construite, dar si dimensiuni reduse la baza comparativ cu cele clasice.

Pozitionare simpla si usoara in cabina de dus

Datorita dimensiunilor special alese, Uscatorul Vip 3 Gimi se poate folosi cu succes in cabina de dus si astfel vei scapa de problema legata de scurgerea apei din rufele tocmai scoase de la spalat. Rafturile sunt detasabile si le poti pozitiona in diverse pozitii astfel incat sa folosesti uscatorul in functie de spatiul de care dispui.

Materiale componente de calitate superioara

Materialele care alcatuiesc uscatorul despre care vorbim sunt de calitate superioara si isi vor pastra caracteristicile o buna perioada de timp. Producatorul recomanda sa nu se depaseasca cantitatea de 20 kg de rufe puse la uscat, iar dupa folosire sa fie sters cu o carpa moale. Se pastreaza in locuri uscate, ferite de inghet sau de actiunea razelor soarelui.

uscator-vertical-ieftin-300x300

Comanda acum si ai transport gratuit pentru acest uscator

3 comments on “Uscator vertical de rufe Vip 3 Gimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *